Has Parti Genel Merkezi Tarım Ve Seçim İşleri Koordinasyon Başkanı Şinasi Öztürk, Başbakan Yardımcısı Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş'a "Sözde değil özde Ordulu olmak gerekir. Bakan oldunuz; Ordu'lu bürokratlara, iş adamlarına, sivil toplum kuruluşlarını sizleri yarı yolda terk etmeyen HAS Partili arkadaşlarınıza kapılarınızı Özel Kalem Müdürünüz vasıtası ile kapattınız" dedi.

 

HAS Partilileri kabul etmediniz.

 

"46 yıldır Ankara’da ikamet ediyorum ilk defa bir Bakanın yol arkadaşlarına ve hemşerilerine kapısını kapattığını gördüm. Ordu yerel TV’lerin yayınlarında, Bakanlığım zamanında tüm ilçelerdeki hemşerilerime yardımcı oldum diyordun. Allah aşkına bir elin parmağı kadar Ordu’luyu kabul ettiniz mi?  Ordu'dan milletvekili adayı oldunuz. Bakan olduğunuz sekiz ay içinde kaç kez Ordu’ya geldiniz. Ordu'lu hemşerilerinizle görüştünüz ve ilgilendiniz mi?"

 

7 Haziran'da gereği yapılır

 

"Rahmetle anıyorum eski vekillerimizi. Ata Bodur, Kemal Şensoy, Hamdi

Mağden, Bilal Taranoğlu,  Refaattin Şahin, altmış sekiz kuşağının bürokratlarını bir yerlere getirmek için yarış ederlerdi. Sözde büyük şehir olduk. Hiçbir bakanlıkta müsteşarımız, genel müdürümüz, valimiz, il emniyet müdürümüz var mı? Üst seviyede bürokratımız var mı? Acaba neden yok? Değerli hemşerilerim beni çok iyi tanırlar, çok iyi bilirler. Allah’ıma şükürler olsun bende politika yaptım. Dürüstlüğümden taviz vermedim. Kime söz verdiysem elimden geleni yaptım. Öyle zannediyorum ki ahde vefayı bilen dürüst güler yüzlü hemşerilerimin işini kendi işi gibi ilgilenecek kişiyi çok iyi tanırlar. 7 Haziran’da gereğini yaparlar. Hiçbir AKP’li arkadaşlarım ile bir sorunum yoktur. Bunun böyle bilinmesini isterim."
Ordu YORUM

 

                                                                              

Editör: Haber Merkezi