BEKO ve Altınordu Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği yılın annesi ödül töreni Altınordu Belediyesi yeni hizmet binasında gerçekleşti. Yılın annesi ödülü Havva Ateş’e verildi.

Ödül töreni öncesi konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş; "annelerimiz elbette ki hak ettikleri yerde olmalıdır. Dünyanın her yerinde hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet iyilik kadın gibi erdemli olarak hayatımıza ışık tutmalıdır. Toplum hayatımızda bizleri ayakta tutan annelerimiz dünyanın en temiz en fedakar ruhlarını taşırlar.unutmamalıyız ki bir insanın yaşı kaç olursa olsun bir anneye ihtiyacı vardır. Bu duygu ve düşünce doğrultusunda annelerimizi hayatımızın hak ettikleri yerinde kutsal bir emanet gibi taşımalıyız. Bu vesile ile annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularımla kutluyor annelerini yitirmiş çocukların bu gün mutlu edilmesini tavsiye ediyorum. " dedi.

"Cennet anaların ayakları altında"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın eşi Yeter Yılmaz ise; "Altınordu belediye başkanına ve değerli eşlerine bu güzel etkinlik için çok teşekkür ediyorum. Ben bütün hanımların, annelerin, anne adaylarının anneler gününü kutluyorum. Adına hadis inen “cennet anaların ayağı altındadır” derken çok güzel bir hediye bahşedilmiş, rabbim bütün hanımlarında bu değere layık olmalarını diliyorum" diye konuştu.

"Herkesin bir anneye ihtiyacı var"

Altınordu belediye başkanı Engin Tekintaş'ın eşi Münire Tekintaş ise;  şunları ifade etti:  "Dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın, tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır gibi erdemlerle hayatımıza ışık tutmaktadır. Aile ve toplum hayatımızı ayakta tutan annelerimiz, dünyanın en temiz, en fedakar ruhlarını taşırlar.  Unutmamalıyız ki, bir insanın yaşı kaç olursa olsun, bir anneye ihtiyacı vardır."

Yılın annesi seçilen Havva Ateş ise; "Beni yılın annesi seçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.
Ordu Yorum/Hasan Özata

Editör: Haber Merkezi