Çambaşı'nda turizm sektörüne yönelik yatırımlar özellikle yol sorunu ve bürokrasi yüzünden beklerken, Akif Baş kendi özel girişimleri ile temin ettiği arazi üzerinde 3 yıldızlı otel inşaatını tamamladı.

"Çambaşı Sevdalısı" olarak tanımlanan ve yine aynı bölgede açılan ve yıllardır hizmet veren Giligili Otel'in sahibi olan Akif Baş'ın Çambaşı'nda inşa ettiği 3 yıldızlı turistik ÇAMBAŞI OTEL önümüzdeki günlerde açılışını da yapacak.

Çambaşı Otelin ilk etapta 25 odası ve kapalı yüzme havuzu ve saunası, Türk Hamamı, 150 kişilik restoranı, toplantı salonu ile yerli ve yabancı turistlere hizmet vereceği açıklandı. İşletmeci Akif Baş, tesisin Kabadüz'e ve Çambaşı bölgesine değer katacağını, bunun bir prestij yatırımı olduğunu da söyledi.

Turizm yatırımcısı işadamı Baş, "Çambaşı Otelde ilk kez uygulayacağımız sıtma sistemi ve birçok özellik var.  Eşsiz bir doğa manzaramız var. Turizm sektöründe edindiğimiz deneyimi burada kanıtlayacağız. Biz diğer işadamı gruplarının da ilham almasa gereken bir işi başarıyoruz. Kamu kuruluşlarından, ilimizin valilik ve belediye yönetimlerinden yol ve bölgeye ilişkin altyapı sorunlarını çözmelerini, kayak merkezini bitirmelerini, tanıtımın daha etkili olmasını bekliyoruz" dedi. Ordu YORUM/Kemal ÇEKÜÇ

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi