Ordu Yorum/Celal Yıldız/Özel Haber

·     Ziraat Odaları’nın seçim sürecine girmesiyle birlikte Aralık ayında delege seçimleri yapılmıştı. Ordu’da da 1 Şubat’la 28 Şubat arasında 18 ziraat odasında genel kurul yapılacak. Ordu Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, Şubat’tan sonra yeni seçilecek başkanlara başarı temennisinde bulundu.

Süreç 1 Şubat’ta başlıyor

Oda başkanlık seçimlerinin 1 Şubat’ta başlayacağını bildiren Arslan Soydan, “Türkiye’de Ziraat Odaları’nda Aralık ayı içinde delege seçimleri yapıldı. Bu delegeler mahalle ve köylerden, kayıtlı oldukları ziraat odalarına seçildi. 1 Şubat’tan itibaren de tüm Türkiye’de ziraat odaları başkanlık seçimi yapılacak” şeklinde konuştu.

Gülyalı, Altınordu odasına bağlı

Ziraat Odaları’nda mevcut seçilen delegelerden 28 Şubat’a kadar seçim yapılacağını kaydeden Soydan, “Ordu’da 18 tane ziraat odamız var. Gülyalı ilçemiz Altınordu’ya bağlı. Bu ilçelerin tam seçim tarihleri belli değil. Ama 28 Şubat’a kadar seçimler tamamlanacak” açıklamalarını kullandı. Arslan Soydan ayrıca kendi Ziraat Odası Başkanı olduğu Perşembe deki seçimlerin 7 Şubat’ta yapılacağı bilgisini verdi. Altınordu Ziraat Odası seçimi de 4 Şubat’ta gerçekleşecek.

Editör: Haber Merkezi