Ordu Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve yakın çevrede bulunan vatandaşlara koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerinin verilmesi amacıyla Üniversitemizde Aile Sağlığı Merkezi açılmasına karar verildi. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında eski Rektörlük binası içerisinde faaliyete geçirilmesine karar verilen merkezde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Rektör Akdoğan’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Tıp Fakültesi Dekan V. Niyazi Taşçı, SB-Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur ve idari personel eşlik etti.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, “Bugün burada eğitim tipi Aile sağlığı Merkezinin açılması kararını almış bulunmaktayız. Merkezin Üniversite ve yakın çevre için faydalı olacağını düşünüyor, Ordu Üniversitesinin kapılarını kamuya açtığı için Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’a ve Üniversite Yönetimi’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ve ekibi ile birlikte yaptığımız değerlendirmeler sonucunda Üniversitemizin içerisine Aile Sağlığı Merkezi kurmaya karar verdik. Burada akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz ve yakın çevredeki vatandaşlarımıza sağlık hizmetinin sunulacağı bir merkezin kampüs içerisinde olmasının çok faydalı olacağı kanaatine vardık. Akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımıza hizmet verecek Aile Sağlığı Merkezinin kurulması için gerçekleştirmiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı ve Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu’na ve ekibine teşekkür ederim.” diye konuştu. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi