LC Waikiki firması tarafından, ilimiz genelindeki 6.787 ihtiyaç sahibi öğrenci için gönderilen pantolon, sweet, kazak, çorap gibi giyeceklerden oluşan yardımlar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca belirlenen öğrencilerin isimlerine paketlenerek gönderildi. 
 
Öte yandan, Türk Kızılayı İstanbul/Merter Şube Başkanlığı tarafından, ilimizde ihtiyaç sahibi olan öğrencilere dağıtımı yapılmak üzere gönderilen ve çeşitli kıyafetlerden oluşan 100 kolilik giyim yardımı, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi.   
 
LC Waikiki firması ve Türk Kızılayı İstanbul/Merter Şube Başkanlığınca gönderilen giyecekler, Ordu il genelindeki okullarda öğrenim gören ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere teslim edilecek.
 
İlimiz genelindeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin, başta giysi olmak üzere diğer eğitim ihtiyaçları, Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda, İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yerine getiriliyor. Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi