24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan kutlama programı Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen törenle devam etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ordu  Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan kutlama programında bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak, “Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ne kadar değer verirsek geleceğimizden de o kadar emin olabiliriz. Öğretmenlerimizi 24 Kasımda sadece bir gün değil, sürekli  anmak lazım. Bizim en büyük zenginliğimiz genç nüfusumuz. Bu nüfusu iyi yönetebilir,  iyi idare edebilir,  iyi donanım sahibi yapabilirsek geleceğe ümitle bakabiliriz” şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ise; ”Bugün bizim gurur günümüz. Cumhuriyetin en önemli kazanımlarından birisi öğretmenler. Yurdumuzun  her tarafında öğretmenimiz hem geçmişin kültürünü öğrencilerimize veriyor, hem de öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyor. Öğretmenlerimiz ülkemizin en önemli değerleridir.” diye konuştu.

Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen satranç  ve masa tenisi yarışmalarında dereceye girenlere madalya ve ödülleri Vali  İrfan Balkanlıoğlu  tarafından, kompozisyon, resim, şiir  yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ise  ödülleri Garnizon Komutanı Jandarma Albay Garip Gümüş, Baro Başkanı İlhan Kurt ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı Ordu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo sunumu ile sona erdi. Ordu Yorum

 

 

Editör: Haber Merkezi