Ordu Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Müdürlüğünce, personelleri ve aileleri arasındaki tanışma, kaynaşma, dayanışmayı sağlamak amacıyla kahvaltı programı düzenlendi.

Düzenlenen kahvaltı programında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Kurum kültürünün gelişmesinde, kurum çalışanları arasındaki dayanışmanın sağlanmasında, birlik ve beraberlikte, iş veriminde, mesai dışı bir arada bulunmanın çok kıymeti, değerli olduğunu biliyorum. Yaklaşık 30 yıldır devlet hizmetinde bulunan birisi olarak, içinizden birisi olarak, duygusal banka hesabının oluşturulmasının çok değerli ve kıymetli olduğunu düşünüyorum. Çünkü hepimiz, vatandaş memnuniyetini önceleyen, halkımıza hizmet eden, milletimizin sorunlarını çözmek için gayret eden insanlarız. Ama nihayetinde hepimizin hedefi; yüce Türk Milletine hizmet etmektir. Amacımız; milletimizin sorunlarını çözmek ve büyük Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmaktır. Dünya ile yarışmak, rekabet etmek, bu rekabette de en önde olmaktır. Bunu yapabilmek için de elbette çok çalışmalıyız” dedi.

Geçmiş dönemlerde sosyal güvenlik kurumlarında, hem çalışanlar açısından, hem de hizmet alan vatandaşlar açısından çalışma koşullarının ve hizmet verme şartlarının çok zor olduğunu dile getiren Vali Yavuz, “Hamd olsun ki, Türkiye’nin bugün gelmiş olduğu ekonomik nokta, kalkınmışlık sayesinde, böylesine modern binalarda vatandaşlarımızın rahatça oturabileceği, hizmet alabileceği konuma geldik. Hem çalışanlar açısından, hem de hizmet alan vatandaşlarımız açısından fevkalade iyi bir noktada olduğumuzu sizler de bizatihi görüyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız, son 15 yılda Türkiye’de sessiz bir devrim gerçekleştirmiştir. Aslında bu devrim, şu an içinde bulunduğumuz bina da bile görülebilir. Son 15 yılda neler değiştiğini bir film şeridi gibi gözümüzün önünden geçirirsek,  neler değiştiğini hepimiz görürüz. Allah’a hamd olsun ki, büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Türkiye zenginleşti ve refah seviyesi arttı. Eksiklerimiz var, sorunlarımız var. İnşallah bunları da önümüzdeki süreçte çözeceğiz. Onun için birlik, beraberlik, kardeşliği esas alacağız. Türkiye sevdası olan herkesin bir ve beraber olması gereken bir süreçten geçiyoruz. Bayrağımız dalgalandığında, tüyleri diken diken olan, gözleri yaşaran, bir nesil bekliyoruz. Bu da elbette sizlerin katkısıyla olacaktır. Bir kez daha emekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay da bir konuşma yaparak, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz, Sosyal Güvenlik Kurumu personelinin aileleri ile birlikte tanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik kahvaltısını sürdürüyoruz. Sayın Valimizin ve değerli eşi Hanımefendinin bu günümüzde bizleri şereflendirmesinden onur duyduk. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı personellerimizle bir araya gelme şansımız olmuyor, ama böyle sosyal etkinliklerle hem kendi aralarımızdaki kaynaşmayı, dayanışmayı artırıyoruz, hem de kendi sorunlarımızı, sıkıntılarımızı konuşma fırsatımız oluyor” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi