.Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi olan ORBEL A.Ş Teleferik, Hafriyat, Sosyal Tesis İşletmeciliği ve otopark işletmeleri başta olmak üzere çok sayıda gelir getirici faaliyette bulunuyor.

ORBEL AŞ'ye yeni işletmeler

Ordu Büyükşehir Belediyesinin önceki gün yapılan meclis toplantısında Orbel A.Ş'ye yapılacak yeni devirler de gündeme geldi. Toplantıda görüşülen maddeler arasında; “Perşembe ilçesinde yaklaşık 17.000,00 m²’lik alan üzerinde bulunan sosyal tesislerin işletmeciliğinin, ORBEL A.Ş.ye devrilmesi, Ünye ilçesi Liseler Mahallesi Eski Fatsa Caddesi üzerinde niteliği oto garajı ve müştemilatı olan taşınmazın işletmeciliğinin ORBEL A.Ş.ye devredilmesi, Gölköy’de bulunan Ulugöl Tabiat Parkı sınırları içerisindeki Kapı Giriş Ünitesi, 1 (bir) adet büfe ve 10 (on) adet kır evi şeklindeki yapı veya tesislerin işletmeciliğinin ORBEL A.Ş.ye devredilmesi" görüşüldü. ORBEL A.Ş'nin  yönetim kurulu başkanlığını mevzuat gereği Enver Yılmaz yapıyor.

 437 personel istihdam ediyor

"Dünden – Bugüne Ana Faaliyet kolu olarak Belediyesinin sözleşmeli personelini Hizmet Alım İhaleleri ile istihdam eden ORBEL A.Ş, 2015 yılı içinde OSKİ Genel Müdürlüğü’nce yapılan Hizmet Alım İhalelerine girmiş ve yüklenici olarak Mart 2015 itibariyle; OSKİ Genel Müdürlüğü’nün 2 Dosyasında 437  personel istihdam etmektedir."

ORBEL AŞ vizyonu

"Yeni Türkiye’de; Ordu kent yaşamı için teknoloji ve yeni uygulamalara öncülük etmek, çevreye duyarlı, topluma saygılı bir anlayışla ihtiyaçları belirleyerek, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yeni projeler üretmek. En önemli gücü olan çalışanları ve Ordu halkı ile birlikte yaşama geçirerek Ordu’nun yatırımları anlamında Karadeniz’in parlayan yıldızı olmak." Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi