Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya 7 Haziran Genel Seçimleri için yapılan çalışmaları gözden geçirmek amacıyla Ordu’ya geldi.

Ordu’nun 7 Haziran’a hazır olduğunu söyleyen Akkaya; “ 7 Haziran’da beklediğimiz sonuca ulaşacağız. CHP demokrasi  ve özgürlükleri savunan bir partidir. Bunu sadece konuşarak değil, eylemleriyle de hayata geçiren bir partidir. Üyelerimizin seçimiyle milletvekili adaylarımız belirlenmiş ve bir demokrasi şöleni yaşanmıştır. Genel Başkanımız mitinginde projelerini anlatacak. Biz bu projeleri yaklaşık 2 yıldır, meclis üyelerimizin de katkılarıyla meydanlarda, halka sorarak belirledik.” dedi.

Kılıçdaroğlu projeleri anlatacak

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün yapacağı mitingde Ordu’ya ilişkin vaatlerini de vatandaşla paylaşacağını söyleyen Akkaya; “Emeklilerle, engellilerle, işçilerle , sendikalarla konuştuk, dertlerini bizle paylaştılar biz de projelerimizi oluşturduk. Asgari ücretin net bin 500 TL olmasına karar verdik. Genel Başkanımız Ordululara bütün projelerimizi nasıl hayata geçireceğimizi tek tek açıklayacak.” diye konuştu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutlayan Akkaya; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a gelirken, hayalleriyle geldi. Bağımsız bir Türkiye kurma umudu vardı. 13 yıllık AKP iktidarı döneminde toplum ayrıştırıldı fakat tüm engellemelere rağmen halkımız Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edecektir. Gençlere özgür bir Türkiye bırakmak boynumuzun borcudur.7 Haziran bu yüzden ülkemizin geleceği adına çok önemli bir seçimdir. CHP’nin birinci parti olarak meclise gireceğine inanıyorum.” diye konuştu. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi