Bay, bayan ve çocukların ilgisini çekecek farklı renk tonları ve kombinasyonlarda tasarlanan 7 farklı bisiklet, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sayfasında yayınlanarak halk oylamasına sunuldu.


Test sürüşü için bisikletler hazır


Bisikletlerin tasarımlarında Ordu’nun ve Büyükşehir Belediyesi’nin sembolü olan mavi ve yeşil tonları kullanılırken, Ordu’nun marka rengi mor da farklı bir tasarım olarak tercihler arasındaki yerini aldı. Siyah, beyaz ve metalik renklerde sadeliği ön planda tutulan tasarımlar da diğer seçenekler oldu.  “Ordu Bisikletle Ulaşım Sistemi Projesi” içerisinde yer alacak olan akılı bisikletler, Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi önünde vatandaşların test sürüşü için hizmete sunuldu.

“Proje demokrasisi” devam edecek


Daha önce Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Logosu,  Altınordu Rıhtım Projesi, bina dış cephe projesi ve Altınordu ilçesi Süleyman Felek Caddesi’nin araç trafiğine kapatılması konularında da halkın görüşüne anket yoluyla başvuran Büyükşehir Belediyesi, “Proje Demokrasisi” adlı bu uygulamasını bundan sonra da sürdüreceğini açıkladı. Projenin Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde uygulanması planlanıyor. Ordu Yorum

 

 
Editör: Haber Merkezi