Geçtiğimiz Salı akşamı evine girmek üzereyken bir saldırgan tarafından göğsünden ve karın bölgesinden bıçaklanan Ceren özdemir vatandaşların ihbarı üzerine hemen olay yerine gelen ambulans ile Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ceren Özdemir, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. 

Tüm Türkiye’yi yasa boğan Ceren Özdemir’in ölüm haberini alan yakınları ise hastaneye akın etti. Haberin ardından açıklama yapan Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, saat 19:50 sıralarında Ceren Özdemir'in yaralı olarak hastanelerine geldiğini belirterek "Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. " dedi.

ODÜ’de tören yapıldı

Ordu Devlet Hastanesi morgundan alınan Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi  Özdemir'in cenazesi dün sabah saatlerinde ilk olarak Zaferi Milli Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Özdemir'in cenazesi ODÜ Cumhuriyet Yerleşkesine götürüldü. 

Gözyaşları sel oldu

Morfoloji binasında düzenlenen törende Baba Yılmaz, Anne Güfer ve abla Gizem Özdemir gözyaşlarına boğuldu. Ceren’i uğurlamak için gelen sevenleri salonu hınca hınç doldurdu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve yetkililer, hayatının baharında yaşamdan koparılan Ceren Özdemir’e son görevlerini yerine getirmek için hazır bulundu.

“Bu affedilir durum değildir”

ODÜ’de düzenlenen törende konuşan Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, "Acımız çok büyük. İlimizin ve Üniversitemizin başı sağ olsun. Kader diye bir şey var ama bu şekilde olması içimizi paraladı. Cenabı Hak Kuran-ı Kerimde haksız yere bir cana kıymayı haram olarak nitelendiriyor. Bu affedilir durum değildir. Biz şiddetin her türlüsüne karşıyız. Allah böyle canileri kahrı perişan eylesin." diye konuştu. 

Yapılan duaların ardından helallik alınan Ceren Özdemir, toprağa verilmek üzere Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi’ne götürüldü. Özdemir Cemevinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Ünlü isimleri Ceren Özdemir paylaşımı

 

Evinin önünde vahşice öldürülen balerin Ceren Özdemir hakkında sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu pek çok sosyal medya kullanıcısı bu vahşi cinayetle ilgili tepkilerini dile getirerek, kadın cinayetlerinin artık son bulmasını istedi. Haber Merkezi

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi