Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilen ve 136 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen EMITT Fuarı’na Türkiye’nin belli başlı tüm seyahat acentaları, tur operatörleri, otelleri ve 200’ün üzerinde beldesi katılım sağlayacak.

16 yıl içinde Avrupa’nın en büyük 5. turizm fuarı olmayı başarmış EMITT Fuarı, ilk iki yıl iç turizm ağırlıklı olarak gerçekleşmiş, daha sonra uluslararası turizm camiasından katılımcıları da ağırlamaya başlayarak Türkiye’nin turizmdeki gelişimine katkı sağlanmıştı. Fuarın bölgemizde turizmin canlanmasına yönelik önemli katkılar sağlayacağı, Ordu ilinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılacağı düşünülerek Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü birlikte katılım sağladı.

Ordu standına büyük ilgi

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Ordu standında ziyaretçilere Ordu’yu tanıtıcı kitaplar, afiş, broşür ve Büyükşehir’e ait bültenler verilerek fındık ve yöresel yiyecekler ikram ediliyor. Fuarda Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin “Turizm Master Planı” tanıtımının yanı sıra Başkan Enver Yılmaz’ın turizme yönelik projelerinin Türkçe ve İngilizce olarak bilgilendirmeleri yapılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ordu’nun ulaşımı konusunda çalışmalarına başladığı 752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi ile hizmet vermeyi sürdüren havalimanının tanıtımları ise standda dikkat çekiyor.  4 gün sürecek olan fuarda Ordu Valiliği ile birlikte yer alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilin tanıtımına ve gelişmesine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.  Fuar, 4 gün boyunca 10:00 ile 18:30 saatleri arasında açık olacak. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi