OrduYorum/Celal Demetgül
Kastamonu’dan Ordu’ya 2 günlük program organize eden genç işadamları Ordu’ya gelerek turizm, kültür, ticaret, sanayi kuruluşları ve Ordu Genç Girişimciler Derneği (OGGD) hakkında bilgi aldı. Kastamonu Genç Girişimciler Derneği KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu ile yönetim kurulu, Ordu Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Yıldırım, yönetim kurulu ve üyeler ile ilk günün programında Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakkı Üçer ile öğle yemeğinde Aktaşlar  Restaurant’da  bir araya geldi. Yemek sonrası Ordu Genç Girişimciler Derneğine gidilerek iki Genç Girişimciler Derneği kendi aralarında fikir alışverişinde bulundu. 

Sanayi kuruluşları ziyaret edildi
Ordu Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Yıldırım, bu birlikteliğin 2 Karadeniz ilinin ticaretine de yansıması gerektiğini, birlik ve beraberlik ile birçok ticari işbirliklerinin doğabileceğini söyledi. OGGD & KASGEG gezi planında Ordu’nun yerli ürünleri olan Çotanak markası Altaş Yağ Sanayi, Altaş TV, Turan Seramik, Porpoint Dış Yalıtım, fabrikalarını da gezdi. 

Sanayicilerle ve protokol ile yemek yenildi
Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Balıktaşı City’de KASGEG onuruna verilen yemekte Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Ticaret Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, POYRAZ&POYRAZ Fındık Entegre sahibi Mustafa Poyraz, KASGEG Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, KASGEG Yönetim Kurulu, OGGD Başkanı Ali Osman Yıldırım, OGGD Yönetim Kurulu Kurucu Üyeleri katıldı. 

Murad Yıldız’dan havalimanı hakkında bilgi alındı
KASGEG, Pazar günkü programında ise Ordu, Giresun Havalimanı’nı gezerek havaalanı hakkında Ordu Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan İnşaat Mühendisi Murad Yıldız’dan havaalanı hakkında bilgi aldı. Kastamonu Genç Girişimciler Derneği ile Ordu Genç Girişimciler Derneği teleferik ile Boztepe’ye çıktı. Ordu manzarası karşısında hayranlıklarını gizleyemeyen KASGEG heyeti, OGGD’ye teşekkür etti. KASGEG & OGGD günün geri kalan saatlerinde Perşembe sahil yolundaki Vonalı Celal, Uzun Saçlının Yeri, Yason Kilisesi ve Bolaman Pidesiyle gezilerini sonlandırdı.
Editör: Haber Merkezi