Eski otogar alanını 3,5 kişiye değil tüm Ordu’ya kazandırmak gerektiğini söyleyen Adıgüzel, “Burada her Ordulunun bir hikayesi var, benim de var. Gürgentepe dışına, Ordu dışına ilk 12 yaşında buradan çıktım. Burayı 3-5 kişiye değil tüm Ordu'ya kazandırmak lazım, burada tüm Ordu'nun hakkı var. Burasını Ordu için çok güzel bir isim ile beraber bir yeşil alana çevirebiliriz.” Dedi.

Şehir parkımı yok!

Dünyada her modern şehrin  parklarıyla anıldığını ifade eden Adıgüzel; “ Mesela Londra Hyde Park, New York Central Park,  İstanbul Gülhane Parkı, Ankara Gençlik Parkı. Ordu'da ne var? Bir Ayışığı vardı. Oraya da betonu gömdüler. Şehir parkımız yok. Parklar bir şehrin hem kalbidir, hem akciğeri.  Yoğun çalışma hayatında  burası büyükşehir ise insanların çocukları ile nefes alabilecekleri yeşil alan yok yani,  uzaklara gitmesi gerekiyor. 

Şehrin siluetine dokunuyor, çevreye aykırı diye bir diğer yapıyı yıkarken, burada aksini yapıp beton atmaya kalkarsanız bu millet sizi hayırla anmaz, iyi de konuşmaz. Eğer demokrasi varsa, insanların tercihleri de dikkate alınacaksa, bir kamuoyu yoklaması yapacaksın, bak insanların %90 ı ne diyor. Millete karşı durmayın. 3-5 yöneticinin cebi kabarsın diye değil, buraya gelen herkesin yüreği duyguları kabarsın diye iş yapalım.” Diye konuştu.

Milletin sesine kulak verin!

Büyükşehir Belediyesinin son zamanlarda çok doğru işler yapmadığını vurgulayan Adıgüzel;  “İnşallah burada doğru adına bir başlangıç yapar. Sayıştay raporlarında bile var. Diyor ki, Ordu Büyükşehir Belediyesi aynı işi ihaleden kaçırmak için 4-5 parçaya bölerek 21-B ile doğrudan ihalesiz istediği aynı şirkete vermiş, usulsüzlük yapmış. Bu şekilde Şadırvanın oraya 3 milyon lirayı nereye harcadın, Tahıl Pazarına 6 milyona ne yaptın. 

Burayı da takip ediyoruz, gelen kötü kokuları da burada rantiye ve şantiyeye geçit yok.  Aklınızdan bile geçmesin. Milletin sesine kulak verin. Burayı yeşil alan yapın, o zamana kadar da köy ve ilçe minibüsleri için durak olarak kullanın, boş duruyor. Pandemi dönemi için de uygun olur. Ordu beni belediye başkanı seçseydi ben böyle yapardım. Bunların niyetini de yakında göreceğiz. “ dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi