Başmüdürlük binasında düzenlenen törenle Ordu PTT Başmüdürlüğü’ne TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesi verildi. Törene TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü Adnan Bahadır, PTT Başmüdürü Şinasi Duman, Kurum Müdürleri, PTT müdür yardımcıları, şube müdürleri ve personel katıldı.

TSE Bölge Koordinatörü Adnan Bahadır ise; "Ordu PTT Başmüdürlüğümüz yaklaşık iki yıllık bir çalışmanın sonucunda TSE'den belge almaya hak kazandı. Bu belge, vatandaşa hizmette kalitenin ve verimliliğin artacağının, öte yandan zaman kaybının azalacağının teminatıdır. Artık Ordu PTT Başmüdürlüğü “PTT'yi vatandaşlarımız ile birlikte yöneteceğiz demektedir” diye konuştu.

PTT Başmüdürü Şinasi Duman da konuşmasında; "Vatandaşın ihtiyaç ve beklentilerini önemsediklerini, hizmet hedeflerinin vatandaş odaklı olduğunu, kalite çıtasını daha da yükselteceklerini, bu belgenin alınması, Ordu'da PTT'nin daha iyi işler yapılası konusunda kendilerine daha fazla sorumluluk yüklemiştir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü Adnan Bahadır, Ordu PTT Baş Müdürlüğü Sayın Şinasi Duman’a TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetimi Sistem belgesi ve bayrağını takdim etti. Haber Merkezi

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi