Ordu Yorum/Celal Yıldız
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyareti sırasında, Ordu’nun büyük bir gelişme kaydettiğini, Samsun’a kafa tutmaya başladığını işaret etti. 
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ordu’nun giderek geliştiğini belirten Şahin, Ordu’nun Samsun’la boy ölçüşmeye başladığını bildirdi. İki şehir arasından ilerleyen yıllarda tatlı bir rekabet yaşanacağını söyleyen Samsun Valisi, Karadeniz Sahil Yolu’nun önemine dikkat çekti. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’da İbrahim Şahin’in çok deneyimli bir idareci olduğunu aktardı. 

Yılmaz, “Ordu Samsun’la boy ölçüşmeye başladı”
Samsun’un turizmi için çalışmalar yapıldığını anlatan Yılmaz, “Samsun’da sağlık turizminin gelişmesini istiyoruz. Bunun yanında kurvaziyer turizminin de önemli. Bu turizmden Samsun’un yanında Ordu’da yararlanır. Ordu giderek büyüyor. Samsun’la boy ölçüşmeye başladı. İlerleyen yıllarda iki şehir arasında tatlı bir rekabet yaşanabilir” açıklamalarını yaptı.
 
Balkanlıoğlu, “PTT ve TRT’yi toparladı”
Samsun Valisi’nin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu kaydeden Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “İbrahim Şahin Türkiye’nin her yerinden başarıyla görev yaptı. Kendisi çok deneyimli bir idareci. PTT’nin başına geldi orayı toparladı. TRT’nin başına geldi orayı toparladı. Her iki kurumunda bugün geldiği noktada kendisinin büyük payı var” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi