Ordu Yorum/Celal Yıldız/Özel Haber
4 ay önce kurulan Merkür Kültür Sanat ve İletişim Derneği’nin Başkanı Ramazan Maskar, iş adamlarının derneğe ciddi katkı verdiklerini açıkladı.
Ordu’da faaliyet gösteren Merkür Kültür Sanat ve İletişim Derneği Başkanı Ramazan Maskar, dernekleri hakkında bilgi verdi. Amaçlarının Ordu’da sanatın gelişmesine katkı sağlamak olduğunu söyleyen Maskar, etkinliklerin süreceğini belirtti. Dernek Başkanı ayrıca Ordulu iş adamlarının derneğe maddi ve manevi katkı sağladığını da vurguladı. 
İş Adamlarından Destek Var
Merkür’ün 4 ay önce kurulduğunu bildiren Ramazan Maskar, “Kuruluş amacımız Ordu’da sanatın gelişmesini sağlamak. Gençlerimizin sanat alanında ilerlemesine katkıda bulunmak. Derneğin yönetim kurulunda Ordulu değerli iş adamlarımız var. Bizlere ciddi anlamda destek oluyorlar. Onlardan alınan desteklerle etkinliklerimizi yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Etkinliklere Devam
Özellikle ilimizdeki Güzel Sanatlar Fakültesi ile Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine hitap ediyoruz” diyen Maskar, “6 Eylül’de yine bir etkinliğimiz var. Bu etkinlik Atatürk Kültür Merkezi’nde olacak. Barış Manço’nun müziklerine gönül veren arkadaşlarımız, Barış Manço konseri verecek. 23 Eylül’de Neşet Ertaş’ı anma etkinliğimiz olacak. 10 Ekim’de de görsel sanatlar sergisi düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi