OrduYorum /Hasan Özata

Ordu valiliği görevine başladığı günden itibaren gece gündüz demeden başta danışmanı ve mesai arkadaşları ile beraber Ordu’nun  tanıtımına büyük önem veren İrfan Balkanlıoğlu yeni bir organizasyon için öncülük ediyor.

Bu kapsamda nisan ayı içerisinde yapılması planlanan ekonomi gazetecileri Karadeniz Zirvesi Ordu’da toplanacak. Karadeniz Zirvesi olarak adlandırılan çalışmaya şimdiden başlayan çalışma gurubu Balkanlıoğlu’nun başkanlığında istişare toplantısı yaptı.

Nisan ayının ikinci haftasında yapılması planlanan ekonomi zirvesi toplantısı için alınan bilgilere göre ulusal gazetelerin üst düzey ekonomi uzmanları ile yine ulusal kanallardan on tane ekran yüzü katılacak.

Ev sahipliğini Ordu valisi irfan balkanlıoğlu’nun yapacağı ekonomi gazetecileri toplantısına başta ekonomi gazetecileri yönetim kurulu tam kadro katılırken ulusal gazetelerden köşe yazarları, ekonomi uzmanları ile yine ulusal TV kanallarında ekran yüzü olan çok sayıda misafiri nisan ayının ikinci haftasında ordu da görmek mümkün olacak.

Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Celal Toprak ve beraberinde Vatan Gazetesinden Güngör Mengi, Hürriyet Gazetesinden Vahap Munyar gibi ekonomi uzmanları Ordu’nun tanıtımına katkı sunacak isimlerden bir kaçı. Toplamda 55 ekonomi uzmanının katılacağı toplantıda ordu’nun ekonomisinin ve ekonomik gelişmişliği konusunda ulusal anlamda tartışılacağı ve ulusal anlamda gündeme getirilmesi amacı ile bu organizasyonun yapılacağı belirtildi.

 

Editör: Haber Merkezi