Ordu Yorum/Celal Yıldız/Özel Haber
 
Ordu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Adem Yavuz geçtiğimiz aylarda şehir içi dolmuş hatlarına takılan kameralar hakkında olumlu tepkiler aldıklarını vurguladı. Kameralardaki amacın iyi hizmet olduğunu bildiren Yavuz, önceden kendilerine şikayet geldiğinde şoförler ve müşteriler arasında kaldıklarını ama şuanda böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Ordu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı ayrıca kameraların mobese görevide gördüğüne dikkat çekti.


“Kameralardaki amaç iyi hizmet”


Kendilerine gelen şikayetleri kamera kayıtlarına göre değerlendirdiklerini kaydeden Adem Yavuz, “Önceden vatandaşlar bizlere hat şoförünü şikâyet edince ister istemez müşterilerle şoför arkadaşlarımızın arasında kalıyorduk. Ama şimdi böyle bir durum yok. Bizlere şikâyet gelince hemen kamera kayıtlarına bakıyoruz ve gereğini yapıyoruz. Amacımız Ordululara konforlu hizmet vermek” ifadelerini kullandı.


“Mobese görevinide üstleniyor”


Dolmuşlardaki kameranın aynı zamanda mobese görevi gördüğünü açıklayan Yavuz, “Kameralarımız sadece içerdeki durum hakkında bize bilgi vermiyor. Dışarıyı gören kamerada var. Bu görüntülerden yararlanılıyor. Kamera dolayısıyla şoförler kendilerine çeki düzen veriyor. Son derece olumlu tepkiler aldık” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi