Ordulu liseli müzisyenler sahnede olmak için Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın elemelerine katılıyor.

Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun önderliğinde End Productions’ın 17 yıldır aralıksız sürdürdüğü Türkiye’nin en çok genç katılımcılı ve en uzun soluklu rekortmen organizasyonu Liselerarası Müzik Yarışması’nın eleme heyecanı İzmir’de devam ediyor.  Ankara, Adana ve İstanbul elemelerinin muhteşem bir katılım ve coşkuyla yapıldığı Liselerarası Müzik Yarışması’nın eleme heyecanı İzmir’de yapılacak elemelerin ardından son bulacak.

28-29Mart tarihlerinde İzmir Arena Bayraklı’da yapılacak olan elemelerin heyecanı devam ederken elemelere Ordu’dan katılacak okullar da belli oldu. Toplam 17 ilden 124 okulun yarışacağı İzmir elemelerine Ordu, ‘’Fatsa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’’ okullarıyla katılacak. Liselilerin müziklerini özgürce gösterebildikleri ilk ve tek platform olan Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması için İzmir’de büyük hayaller ve umutlarla yarışacak olan gençlerin tek hedefi İstanbul’daki muhteşem final gecesinde yer almak ve hem kendilerini hem de şehirlerini en iyi şekilde temsil etmek.
 
HAYALLERI IÇIN GÜN SAYIYORLAR…

Yarışmada okullarını ve şehirlerini en güzel şekilde temsil etmek istediklerini belirten ‘’Fatsa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’’ öğrencileri kalp çarpıntılarıyla çıktıkları müzik yolcuğunu, İstanbul’daki finalde birinci olarak tamamlamak istiyorlar. Ordulu gençler hemşerilerinden moral ve destek bekliyor.

Tüm Liseliler 26 Nisan’daki Büyük Final İçin Yarışacak

28-29 Mart tarihlerinde İzmir Arena’da yapılacak Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması İzmir elemelerine İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Balıkesir, Bursa, Kütahya, Ordu, Eskişehir, Çanakkale, Mersin, Balıkesir, Samsun, Bilecik, Afyon, Uşak ve Denizli olmak üzere Türkiye’nin toplam 15 ilden  124 okul şehirlerini, okullarını temsil etmek ve büyük finale kalmak için sahneye çıkacak. Şehir elemelerine katılan okullar müzik alanında ünlü ve başarılı isimler tarafından değerlendirilip seçildikten sonra 26 Nisan’da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak olan finalde birincilik için yarışacak.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi