Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yeni eğitim-öğretim yılı için başlatılan çalışmalar kapsamında öğrencilere eylül ayı içerisinde toplam 2 bin 576 Ordum Kart verildi. Ordu Büyükşehir Belediyesinin Düz Mahalle Hükümet Caddesi’nde bulunan ek binası ile Ordu Üniversitesi Merkez yerleşkelerine kurulan stantlarda öğrenciler hem yeni kart başvurusu hem de mevcut kartlarına vize işlemlerini yapabiliyor.

 

“Verilen hizmetten memnunuz”

 

Ordu Üniversitesi içerisinde kurulan stantlara başvuru yaparak kartlarını alan öğrenciler Ordu Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ordu Büyükşehir Belediyesi öğrencileri düşünerek böyle bir çalışma başlatması bizleri mutlu etti. Üniversite içerisine kurulan stantlardan hiç yorulmadan, toplu taşıma araçlarında kullanacağımız Ordum Kartları’mızı temin ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”

 

“Başkan Güler’in talimatı ile çalışma başlattık ”

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışma başlattıklarını belirten Toplu Taşıma Şube Müdürü Ali Kemal Günhan, “Her yıl olduğu gibi bu eğitim-öğretim sezonu öncesi çalışmalarımızı önceden tamamlamıştık. Şehrimize üniversite eğitimi için gelen kıymetli öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için Başkanımızın talimatları ile her yıl kurduğumuz Ordum Kart standımızı bu yıl daha erken açarak öğrencilere hizmet vermeye başladık. Şu an 2 noktada çalışma gerçekleştiriyoruz. Bunlardan bir tanesi Düz Mahalle Hükümet Caddesi’nde bulunan ek bina diğeri ise Ordu Üniversitesi Merkez Yerleşkesine kurduğumuz stant ile öğrencilerimize hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi