Sezon başında Orduspor takımını kuran ve istediği oyuncuları getirerek takımı 11.hafta üst üste 10 maç kazanan bir takım yaratan Mahmut Nambaş, Fatsa Yaşamspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Orduspor Teknik Direktörü Mahmut Nambaş, şehrin Orduspor çatısı altında birleşmesi gerektiğini ve böylelikle eski Pazar sevinçlerini yeniden hissedebileceklerini belirtirken, bu konuda bütün şehirden destek beklediklerini belirtti. Saha içinde önemli işler yaptıklarını ancak şehrin desteğiyle birlikte iyi şeyler yapabileceklerini belirtti.

Mahmut Nambaş, Kulübün resmi sitesinde şu açıklamaları yaptı: ”Haftalar ilerledikçe, hedefimize sportif anlamda emin adımlarla yürüyoruz. 10 maç üst üste kaybetmeyen bir takım yarattık. Skorlardan önemlisi, şehrin değeri olan Orduspor’u ayakta tutmanın gururunu yaşıyoruz. Tribünlerde birçok genç kardeşimizin bizi desteklediğini gördükçe ben de geçmişe gidiyorum. Çatımızdan buzlar sarkar, üstümüze ayaz yağardı. Garip bir huzur, yoktan yaratılan mutluluklar vardı. Şimdi o mutluluğa tekrar şahit oluyorum. Ama birlik olarak daha fazlasına ihtiyacımız var. Çok kanal yoktu, telefon herkesin malumu. Şimdi ise saniyelerle yarışan teknoloji var. Komşuluk vardı, paylaşmak vardı, mangal gibi yürekli, gururlu, onurlu insanlar vardı. Bugünlerde ise o tip insanlara fazlasıyla ihtiyacımız olduğu bir dönemden geçiyoruz. Pazar günleri Orduspor maçları vardı. Maçlar öncesinde Pazar kahvaltılarının vazgeçilmezi pide vardı. Herkesin herkese saygısı vardı. Şu an herkesin eski Pazar sevinçlerine ihtiyacı var. Bu şehrin tekrar birleşmeye, birbirini sevmeye, yaraları sarmaya ve birbirine tekrar saygı duymasına ihtiyacı var. Umarım Orduspor çatısı altında birlik olarak bunu başaracağız. Takımına sahip çık Ordu. BAŞKA ORDUSPOR YOK !”
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi