Ligde normal sezonu A Grubu’nda 3.sırada bitiren Doğaspor ile B Grubu’nda 2.sırada bitiren Orduspor, Ordu 1.Amatör Lig Çeyrek Finali açılış maçında karşı karşıya gelecek. Peki ya iki ekip arasında sezon genelinde rakamlar neleri gösteriyor, en golcü isimler kimler ?
Orduspor 15, Doğaspor 12 maç kazandı !

B Grubu’nda sezona mağlubiyetle başlayan Orduspor, daha sonrasında ise oynadığı 17 maçın hiçbirini kaybetmedi. Orduspor B Grubu’nda 15 karşılaşma kazanarak matematiksel olarak lider olmasına rağmen, 6 puan silme cezası ile 2.sıraya geriledi. Doğaspor ise sezon genelinde 12 karşılaşma kazandı. 1 kez berabere kalan Doğaspor, 5 karşılaşmadan da boynu bükük ayrıldı.

Spor Toto Altınordu Tesisleri performansında kim önde ?

Bu sezon Spor Toto Altınordu Tesisleri’ni iç saha olarak kullanan ancak sezon genelinde 8 maç oynayan Orduspor, bu sahada 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Mor-Beyazlı ekip bu süreçte 19 gol atarken, 5 gol yedi. Doğaspor ise 14 maç oynadığı Spor Toto Altınordu Tesisleri’nde 8 galibiyet 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Doğaspor rakiplerine 30 gol atarken, 18 gol yedi.

En golcüler kim ?
İki ekip arasında oynanan maç öncesinde Orduspor’da bu maçlarda forma giyip giymeyeceği belli olmayan Serhat Seçme 13 gol attı. Serhat’ı 10 golle Birkan ve 7 golle Mert takip etti. Doğaspor’da ise en golcü isim 12 golle Ümitcan Kesici oldu. Murat Şener ve Savaş Demiröz’de lig maçlarında 9’ar gol attı.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi