Orduspor, ligin 12.hafta maçında sahasında Sinopspor’u konuk edecek. Ligde galibiyeti bulunmayan tek takım olan Orduspor, sezon başı yaptığı transferlere rağmen bekleneni veremeyen Sinopspor karşısında galibiyet arıyor. Berabere kaldığı 3 maçta da galibiyeti son dakikada kaçıran Mor-Beyazlı takım ev sahibi olmanın avantajını kullanmak istiyor. Orduspor’un ligde -8 puanı bulunuyor.
Alanzinho ve Tetteh Bangura’yı transfer ederek sezon başında dikkatleri üzerine çeken Sinopspor, transferdeki başarısını maçlara yansıtamadı. Ligin Mor-Beyaz renkli diğer takımı olan Sinop temsilcisi, geride kalan 11 haftada sadece 2 galibiyet alırken, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 12 puan toplayabildi.

İki ekip arasında Ordu’da oynanan son karşılaşma 20 Ocak 2002’de oynanırken, Orduspor o karşılaşmayı Mustafa Bedir, penaltıdan kaleci Metin Akçevre ve Şükrü Cebeci’nin golleri ile 3-0 kazanmıştı.

Orduspor ile Sinopspor arasındaki Bölgesel Amatör Lig karşılaşması Pazar günü saat 14.00’de 19 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. SAMET KARADAĞ /
ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi