Orduspor’da A takım futbolcu seçmesi başladı. Yeni sezon öncesinde henüz kadroyu oluşturmayan Orduspor, 14 Ağustos’ta başlayacağı sezon hazırlıkları öncesinde seçme yapıyor. Teknik Direktör Zafer Öztürk ve 8 antrenör eşliğinde yapılan seçmeye Öztürk büyük önem verirken, Orduspor bünyesine oyuncu kazandırmaya çalışıyor.
Seçmelerin ilk gününde Orduspor’da forma giymeye aday futbolcularla toplantı yapan Zafer Öztürk önemli açıklamalarda bulundu. Şartlar ne olursa olsun gerçek Orduspor’un burası olduğu belirten Öztürk, Orduspor adının her zaman büyük olduğunu belirtti.

”Burada torpile yer yok”


”Orduspor ismi her zaman büyüktür. Bu formanın ağırlığını bilecek yüreğini sahaya koyacak sporculara ihtiyacımız var. Gelen sporcuların gıpta ile baktığı 5 yıldızlı tesislerimiz vardı yıkıldı. Belki sizleri eskisi gibi lüks yerlerde konaklatamayacağız sıkıntılarda olacak ama bu sıkıntıları hep birlikte el birliğiyle birliğiyle çözeceğiz. Eş dost aracılığıyla bizlere önerilen oyuncularda var. Fakat şunu bilsinler futbolda torpile yer yoktur. Buyrun kendinizi gösterin. Seçmelere katılan arkadaşlar hocalar tarafından 1 hafta boyunca gözetim altında tutulacak ve daha sonra karar vereceğiz”

2-9 Ağustos tarihlerinde saat 15.00 – 17.00 saatlerinde yapılacak olan seçmeler sonucunda beğenilen oyuncular 14 Ağustos’taki takım kampına davet edilecekler.
Ordu Yorum / Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi