Ligde ilk hafta Fatsa Dolunayspor’a mağlup olduktan sonra erkenden toparlanan ve oynadığı 6 maçı kazanarak 18 puanda olan Orduspor, ligin 8.haftasında Kotyora Futbol Kulübü ile karşılaştı. Spor Toto Altınordu Tesisleri’nde oynanan maçı Orduspor erken bulduğu gollerle kazanmayı başardı.
Teknik Direktör Mahmut Nambaş KFK karşısında kalede Uluhan ile başladı. Savunmada ise Samet, Savaş, Ömercan, Tolga dörtlüsünden vazgeçmedi. Oğuz ve Birkan’ın önünde Mert Atabeyoğlu ile orta sahayı kuran Mambaş ileri üçlüde ise Şirin Furkan, genç Deniz ve Serhat’a şans verdi.
Maça hızlı başlayan Orduspor henüz 6.dakikada golcü Serhat Seçme ile öne geçmeyi başardı. Bu golden iki dakika sonra ise takımın diğer golcü ismi olan Birkan Aydın farkı ikiye çıkardı. Maçın 90.dakikasında Orduspor penaltı kazandı. Deniz’in vuruşunda kaleci iyi kurtardı seken topta Deniz topu auta attı. Karşılaşma 2-0 bitti. Kotyora Futbol Kulübü karşısında aldığı galibiyetle birlikte 7 maç üst üste kazanan Orduspor, bu maçlarda attığı 17 golün karşılığında kalesinde sadece 
1 gol gördü. SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi