Saat 10:00’da başlayan ve yaklaşık 2 saat süren Genel Kurul’da Nedim Türkmen, genel kurul esnasında adaylıktan çekildiğini belirtince, Yaşar Pamuk tek aday olarak kaldı. Başkanlık seçimine tek aday olarak giren Yaşar Pamuk Orduspor Kulübü yeni başkanı oldu.

Yeni Başkan Yaşar Pamuk, acele bir yönetim listesi yaptığını belirterek, önümüzdeki günlerde yeni bir kongre ile geniş katılımlı yönetim kurulu listesinin yapılacağını açıkladı.

Orduspor’da ikinci kez başkanlığa seçilen Yaşar Pamuk kongre sürecince yapıcı, birleştirici konuşmalar yaptı. Orduspor’un içerisinde bulunduğu durumdan birlik ve beraberlikle çıkabileceğini savundu. Pamuk ”Ordu şehri beni başkan adaylığına itti. Artık 2.5 milyon Ordulu Orduspor’a sahip çıkacak” derken bundan sonra Orduspor’a hizmet dışında hiçbir şeyi düşünmediğini belirtti.

Kongre esnasında adaylıktan çekilen Nedim Türkmen ise ”Sayın Yaşar Pamuk ve ekibi yönetime aday oldu. Sadece eleştirip ona buna sataşmak yerine, biz yapabiliriz, yeni birşeyler ortaya koyabiliriz diye geldiler. Ordululuklarından ve Ordusporluluklarından bizim hiçbir şüphemiz yok. Yine işbiriliği içinde Orduspor için çalışmaya devam edeceğiz.Ben hep şunu söyledim.Orduspor Kulübünün mahkemelere düşürülmesi, kayyum atanılmak istenmesi bu kulübe ihanettir.Bu çok çirkin.400 küsür üyesi olan bir kulüp aday çıkaramayacak siz kayyumdan medet umacaksınız” açıklamasını yaparken adaylıktan çekildiğini şu ifadelerle belirtti:

”Çok şükür herşeye rağmen bu kulübü kayyumdan çıkarıp seçim ortamına getirmiş, derdimi anlatabilmiş ve bundan sonraki süreçte de daha önce bu görevi yapmış olan sayın Yaşar Pamuk’a başarılar diliyorum. Biz de kendisini destekliyoruz. Aday olamayacağız ve hep beraber yolumuza devam edeceğiz.”

Yaşar Pamuk Başkan adayı olduktan sonra teşekkür ederek öncelikle eski başkan Nedim Türkmen’e ve sonra herkese teşekkür ederek tebrikleri kabul etti. OrduYorum / Samet Karadağ

 

Editör: Haber Merkezi