Geçen hafta deplasmanda geriye düşmesine rağmen Fatsa Yaşamspor’u 2-1 yenen Orduspor, farklı liderliğini sürdürmüş ve farkın kapanmasına izin vermemişti. Mor-Beyazlı ekip ligin 12.hafta maçında Play-Off potasında bulunan Kumruspor’u konuk ederken, rakibini Serhat Seçme’nin golüyle yenmeyi başardı.
Orduspor’da Teknik Direktör Mahmut Nambaş ilk 11’de, hafta başında tekrar antrenmanlara katılan ve takımın en golcüsü olan Serhat Seçme’ye yer verirken Birkan Aydın ise yedek kulübesinde yer aldı. Maçın ilk yarısında Kumruspor’un atakları etkili oldu ancak 21.dakikada Serhat Seçme adeta bıraktığı yerden devam etti.

Maçın ikinci yarısında tempo biraz düşerken, Orduspor Serhat Seçme ile 3 pozisyona girmesine rağmen 2.golü bulamadı. Oyuna sonradan giren Birkan Aydın da 83.dakikada bir pozisyondan yararlanamadı ancak Orduspor karşılaşmayı tek golle kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.

Ordu 1.Amatör Lig B Grubu’nda 11.galibiyetini alan Orduspor, 33 puanla liderliğini sürdürdü. Orduspor, önümüzdeki hafta yine kendi sahasında Aybastıspor ile karşılaşacak.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi