Orduspor’da yeniden Nedim Türkmen sesleri. Son iki sezondur Yaşar Pamuk başkanlığında hem basketbol hem de futbolda toplamda 3 kez küme düşerek taraftarına zulüm olan Orduspor, özellikle 50.yılda yeniden diriliş sloganı ile yola çıkılan sezonda Bölgesel Amatör’e düşülmesi taraftarının sabrını iyice taşırdı. Sosyal medya üzerinden organize olan Ordusporlu araftarlar, eski başkan Nedim Türkmen’i yeniden camianın başına getirmek için harekete geçti.
Takımın başında olduğu 5 yıl boyunca başkanlık yapan ve kulübü 26 yıl sonra Süper Lig’e çıkaran Nedim Türkmen, Süper Lig’de ise dünyaca ünlü teknik direktör Hector Cuper’i takımın başına getirmişti. Daha sonrasında ise yanlış transferler, yanlış planlama ve mali dengeyi soruyamayan Orduspor PTT 1.Lig’e düşmüştü. İlk sezonunda rekor puan almasına rağmen Süper Lig’e çıkamayan Orduspor, daha sonra ise sezonu genç oyuncularla tamamlayarak 2.Lig’e düşmüştü.

”ŞİRKETLEŞME OLURSA ADAYIM”

Mevcut başkan Yaşar Pamuk’ı her fırsatta eleştiren Nedim Türkmen, Pamuk’ın 2 sezonda yaptığı yanlışları geçtiğimiz günerde katıldığı televizyon programında maddeler halinde anlatmıştı. Türkmen aynı televizyon programında ise takımın şirket olması ve şu anki yönetimden temizlenmesi halinde yeniden başkan olacağının sinyallerini vermişti. Taraftarın ümidinin azaldığını gördüğünü dile getiren Nedim Türkmen, Orduspor’un kurtulması için şirketleşmenin gerektiğini söyledi. 
Ordu Yorum / Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi