4 haftadır galibiyete hasret olan ve son olarak Bucaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Morbeyazlı ekip, Erkan Sözeri'nin ardından takımı kime emanet edeceğinin hesaplarını yapıyor. Erkan Sözeri'nin takımdan ayrılmasının ardından bir çok teknik direktörün adı Orduspor ile anılırken, 2010-2011 sezonunda Orduspor'u 26 yıl aradan sonra Süper Lige taşıyan Metin Diyadin'in ismi ön plana çıkıyor. Diyadin'i yeniden takımın başına getirmek isteyen Orduspor yönetiminin bugün tecrübeli teknik adamla masaya oturacağı öğrenildi.

2010-2011 sezonunda yola Uğur Tütüneker ile çıkan Orduspor yönetimi, ligin bitimine 7 hafta kala takımın başına Metin Diyadin'i getirmişti. Diyadin yönetiminde, 7 lig maçında 4 beraberlik ve 3 galibiyet alarak Play-Off'a kalmayı başaran Orduspor, Ç.Rizespor'u eledikten sonra finalde Gaziantep BŞB.Spor'u 1-0 mağlup ederek 26 yıl aradan sonra Süper Lige yükselmişti.

Metin Diyadin'den önce Hakan Kutlu ile görüşüldüğü ancak anlaşmaya varılamadığı belirtilirken Orduspor yöneticisi Adem Türkmen'in şu sıralar Metin Diyadin ile görüşmek üzere Ankara'ya gittiği belirtildi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi