Orduspor Kulübü’nün Süper Lig yıllarında Başkan Yardımcısı olan ve 25 Haziran 2013 tarihinde eski Kulüp Başkanı Nedim Türkmen’in “güven tazelemek için genel kurula gitmemesi” nedeniyle istifa eden Hasan Uğur Çebi, Orduspor U19 takımının 1.Kademe şampiyonluğunun ardından eski ve yeni jenarasyonu bir araya getirdi.
Orduspor Sportif Direktörü Mahmut Nambaş’ın kendisine teşekkür etmesiyle konuşmasına başlayan Hasan Uğur Çebi, öncelikle herkese hoşgeldiniz derken şu açıklamaları yaptı.

”U19 takımına teşekkür ediyorum”



Bizim burada toplanmamıza vesile olan güzide Orduspor’umuzun U19 takımına teşekkür ediyorum. Yakaladıkları başarı ile bu güzel ortamın oluşmasında vesile oldunuz. Hocalarıma ve futbolcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Saysanız sizin isimlerinizi belki bilmiyorum ancak burada sizin vesileniz ile öyle insanlar var ki Orduspor’un altın tarihinin mimarları bizi onurlandırdı. Süper Lig’deki güzel yılların bizleri gerçek Ordusporlu yapan insanlar burada. Üstün Abi, Turgay Abi, Fikret Abi, Pele Erol, Şükrü Abi, Arif Abi, Salih Abi, Turgut Hoca, Necdet Hoca, Mustafa Hoca ve Ali Hoca herkes burada. Orduspor’u 26 yıl sonra Süper Lig’e çıkartan golü atan Ahmet Kuru’da burada.


”Orduspor küllerinden doğacak”



Orduspor’a emek veren herkese, ismini saydığım ya da sayamadığım herkese teşekkür ediyorum. Bu değerli insanlar Orduspor’u büyük harflarla yazdırdılar. Orduspor tekrar küllerinden doğacaktır. Bundan hiçkimsenin şüphesi olmasın.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM / ÖZEL
Editör: Haber Merkezi