ORDU (AA) - Ordu'da bir grup taraftar, Orduspor Durugöl Tesislerinde teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulunarak Karşıyaka maçında başarı diledi.

Durugöl bir nolu sahada gerçekleşen baklava ikramı öncesi bir konuşma yapan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, herkesin bayramını kutladığını belirterek, yeniden göreve layık görüldüğü için başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini söyledi. 

Kendilerine olan güveni boşa çıkartmamak adına sıkı bir çalışma içerisine girdiklerini belirten Sözeri, "Biz oyuncularımıza inanarak buraya geldik. Geçen sezon artık bizim için geride kaldı. Artık çıta bir kat daha yükseldi. Dolayısıyla biz oyuncularımızla zoru başarmak istiyoruz. İnşallah yarın Karşıyaka maçından alacağımız güzel sonuçla camiaya ikinci bayramı yaşatırız. Bizim için asıl o zaman bayram olacak" dedi. 

Sözeri, bütün taraftarları tribüne davet ettiğini sözlerine ekledi. 

Amigo Zeki Altunbaş ise Erkan Sözeri'ye "Orduspor'a hoş geldin" diyerek, "Geçen yıl şanssız bir şekilde Süper Lig'e çıkamadık. İnşallah geçen yıl yarım kalan işimiz Erkan hocamızın sayesinde gerçekleşecek. Orduspor taraftarları olarak teknik heyete ve futbolculara güveniyoruz. Taraftarlar olarak her zaman bu takımın arkasındayız. Karşıyaka maçında takımımıza başarı diliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Çılgınlar Taraftarlar Grubu Temsilcisi Arif Aşçı ise "İnşallah Orduspor yarın ikinci bayramı bizlere yaşatır. Bütün ekibe yürekten başarı diliyorum" diye konuşu.

- Hazırlıklar tamam

Öte yandan Karadeniz ekibi, yarın sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladı. Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık bir saat sürdü. 

Futbolcular antrenmanın ardından Durugöl Tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

Kaynak: aa