Zaman zaman Ordusporlu eski futbolcularını konuk alan Youtube/Kotyora TV bu hafta Kürşat Duymuş’u konuk alarak taraftarları geçmişe götürdü. Orduspor’un eski kaptanı, katıldığı programda şampiyonluk maçını, takımdan nasıl gönderildiğini, Nedim Türkmen’i ve alacakları hakkında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
”Şampiyonluk maçı öncesi uyuyamadım”

Eski kaptan Kürşat Duymuş şampiyonluk maçı hakkında sorulan soruya ”Maçtan önce çok heyecanlandım. Şampiyon olursak bu taraftarların şehri yakacağını biliyorduk. Stresten dolayı gece uyuyamadım ve maça adeta uykusuz çıktım. Maçta tam yorulduğumuz zaman golü bulduk. Allah bize o maçta yardım etti ve Süper Lig’e çıktık. Gerçekten büyük sevinç yaşamıştık” dedi.

”Emeğimin karşılığını ayrılırken alamadım”
Ayrılışı ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan kaptan ”Bu camiada çok emeğim vardı. 17 yıl profesyonel oynadım ancak hiçbir yerde ayrılık ile ilgili böyle şeyler yaşamadım. Slovenya Kampı’nda Menajer Volkan Ballı beni lobiye çağırdı. Aslında başkanın söylemesini istediğini ama bunu kendisinden istediğini söyledi. Kulüp seninle çalışmak istemiyor dedi ve nedenini sorduğumda cevap vermedi. Kamp sonu beni denemeye alınan genç oyuncularla birlikte kapı dışarı koyulmuş gibi Türkiye’ye gönderdiler”

247 bin vermediler, verdik dediler !

Borç meselesi hakkında en net açıklamayı yapan Kürşat Duymuş ”O şekilde ayrılınca kulüpten alacağımı istedim. Ama benim önüme 247 bin lira aldığımla alakalı bir makbuz verdiler. Buna karşın dava açtım ve kazandım. 247 bini bana verilmiş şekilde göstererek kulüpten çıktı yaptılar ve bu parayı ceplerine koydular. Bu para kulüp kasasında dursa tamam diyecektim ama bunu da yapmadılar. Hatta 53 bin lira daha alacağım vardı ama onu da ceza olarak düştüler” dedi.

Nedim Türkmen Ordu’ya yakışmayan bir başkandı

Sosyal medya üzerinden Nedim Türkmen ile alakalı söyledikleri ile gündem olan Duymuş ”Hayatımda Nedim Türkmen kadar benci biri insan görmedim. Başkanların nasıl hareket edeceğini az çok bilen bir insanım. Ama o çocuk ruhluydu. Şampiyonluk kutlamasında otobüs üzerinde futbolcuların elinden kupayı alıp otobüsün önüne ayaklarını uzatıp oturdu. Tamam tarihe geçtin ama sen kulüp başkanısın. Ordu’ya yakışmayan bir başkandı” dedi.

Orduspor’a herkes yardımcı olur !

Son olarak Orduspor’dan alacakları ile ilgili yardım yapıp yapmayacağı hakkında sorulan soruya ise ”Şampiyonluk fotoğrafında bizim bile zor yer aldığımız bir dönem yaşamıştık. Ama yaşanan günlerin hatrına tabiki de Orduspor’a her zaman kolaylık gösteririm. Orduspor’da beyefendi, konuşmasını bilen karşı tarafı onare eden bir başkan olursa herkes yardımcı olur” dedi.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi