Orduspor’da çok tartışılan kongre yapıldı ve Başkanlığa Suat Deniz geçti. Pazar günü başlayacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör ikinci yarısı öncesinde teknik direktörü olmayan ve sezonun ilk yarısında oynayan birçok futbolcusu başka takımlara giden Orduspor, Teknik adam sıkıntısını İstanbul’dan çözdü.
Ünye maçında kulübede olabilir

Orduspor’un yeni teknik direktörü İstanbul Amatörü’nün ‘Maradona’ lakaplı tecrübeli ismi Hüseyin Köse oldu. Köse’nin en kısa zamanda Ordu’ya gelerek Ünye 1957 Spor maçında takımın başında olması beklenirken, İstanbul’dan da futbolcu getireceği biliniyor. Oyuncuların ise Ünye 1957 Spor maçına yetişip yetişmeyeceği bilinmiyor.

Hüseyin Köse kimdir ?

1971 yılında Erzincan’da dünyaya gelen Hüseyin Köse, 1992 yılında Galata Kulübünde ilk kez profesyonel oldu. Kariyerinde Beykozspor, Sökespor, Silifkespor, Karagümrük, Selçuk Efes Belediyespor ve Çıksalınspor forması giyen Köse, Kuştepespor formasıyla futbolculuğa nokta koydu. Kendi döneminde 2.Lig’de 38, 3.Lig’de de 48 maça çıkan Hüseyin Köse, 1988 senesindeki U16 Milli Takım Avrupa Şampiyonası finallerinde de Milli Takım formasını 4 kez giymişti.

Teknik Adamlık kariyerine futbolu bıraktığı yer olan İstanbul’da başlayan 46 yaşındaki teknik adam, 6 farklı takımda çalıştı. Fiziksel görünümünden dolayı ‘Maradona’ lakabını alan Maradona Hüseyin, son olarak sezon başında İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor ile anlaşmıştı. İlk iki mücadelesi veren Arnavutköy Belediyespor geçen hafta sonu oynanan maçta, iddiası bulunmayan Çapaspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olmuş ve maç sonunda Köse görevi bırakmıştı.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM / ÖZEL
Editör: Haber Merkezi