Maddi ve manevi anlamda son yıllarda en sıkıntılı dönemlerini geçiren ve bu sıkıntılarla birlikte Ordu 1.Amatör Lig’ kadar gerilen Orduspor’da, yeni sezon kadrosu kuruluyor. Kulüp Başkanı Suat Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin sezon başında yaptığı icraatlar taraftarları heyecanlandırırken, gözler geçen sezonun kadrosuna çevrildi.
Devre arasının ardından Orduspor’a birçok transfer yapılmış ancak -12 puanla lige başlayan takım kümede kalmayı başaramamıştı. Her geçen hafta takımda eksilmeler olurken, devre arasında transfer edilen isimlerden İsmail Kaya, Tayfun Çelebi, Hali Kurtuluş, Oğuz Kurt, Batuhan Sarı ve Ersal Akaydın son haftaya kadar takımda kalmıştı.
Geçen sezon takımda sportif direktör olan ve yeni sezonda teknik direktörlük görevine getirilen Mahmut Nambaş, yönetime geçen sezonki kadroda yer alan oyuncularla ilgili rapor verirken bazı isimlerin ise yeniden forma giymesi bekleniyor.

Orduspor Kulüp Başkanı Suat Deniz’in, başta geçen sezon kaptan olan tecrübeli futbolcu Hali Kurtuluş olmak üzere birçok isimle temas halinde olduğu biliniyor.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi