Ordu Yorum/Celal Yıldız

Geçtiğimiz günlerde Orduspor Teknik Direktör Ziya Doğan’ın 16 futbolcunun kulübe ihtarname çektiğini açıklamasının üzerine, futbol takımında yaprak dökümü başlamış oldu. Geçtiğimiz yılın başarılı isimlerinden ve bu sezon başında kaptanlık görevine getirilen Emre Aygün ile sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Ümit Tütünci’yle yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamadan birkaç saat sonra İdari Menajer Selim Şener, Erkan Sekman ve Gökhan Kaba’yla karşılıklı olarak sözleşmelerin fesih edildiğini belirtti.

Kulüpten açıklama

Futbolcularla kulübün ilişkisinin kesildiğini açıklayan Orduspor, resmi internet sitesinden şu ifadelere yer verdi: Futbolcumuz Emre Aygün'ün 31 Mayıs 2015 tarihine kadar olan sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edilmiştir. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantısında başarılar dileriz.

Futbolcumuz Ümit Tütünci’nin 31 Mayıs 2015 tarihine kadar olan sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edilmiştir. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantısında başarılar dileriz.

Editör: Haber Merkezi