11 Haziran’da yapılan ve Yaşar Pamuk’un Başkanlığa devam ettiği genel kurul sonrasında çalışmalarına başlayan Orduspor’da teknik direktör konusu büyük ölçüde çözüldü. Geçen sezonun son 5 maçında takımı çalıştıran Metin Altınay, Spor Toto 3.Lig’de mücadele edecek Orduspor’u çalıştırmaya devam edecek. Kongre sürecinde diğer takımlardan gelen tekliflere rağmen sabırla bekleyen Metin Altınay, yeni sezon için çalışmalarına şimdiden başladı.


Futbolcuları belirlerdi

 

Orduspor’da yeniden anlaşan Metin Altınay, önümüzdeki sezon kadro iskeletinde düşündüğü oyuncuların isimlerini yönetime bildirirken, bu oyuncuların takımda mutlaka kalmasını istediğini bildirdi. Gelen tekliflerden sonra bazı isimlerin kulübün menfaatleri doğrultusunda satılmasına onay veren Altınay’ın, yeni sezonda kafasında kurduğu iskelet kadronun ise bozulmasını istemiyor.

Çalışmalara başladı

 

Orduspor yeni sezonu yüksek ihtimalle bayramdan sonra açacakken, Altınay çalışma programlarını ise hazırlamaya başladı. Kamp programı için hazırlıklarını şimdiden yapan Altınay, yeni sezonda Hakan Kartepe’yi ekibine alarak onunla birlikte çalışacak.

Fedakarlık yaparak anlaştı

 

Orduspor’la yeniden anlaşan Metin Altınay için özellikle Spor Toto 2.Lig’den birkaç takımın ciddi girişimleri olurken, Altınay hem kongre sürecinde hem de kongre sonrasında ciddi bir fedakarlık yaparak Orduspor’la yeniden anlaştı. Hem maddi hem de manevi anlamda fedakarlık gösteren Metin Altınay’ın yeniden Orduspor’la anlaşması takım içindeki olumlu havanın edeceğini gösteriyor.

Bütün konularda anlaşan ancak henüz resmi sözleşme imzalamayan Altınay’ın en kısa zamanda resmi sözleşmeye imza atarak 1 yıl daha Orduspor’da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

 

Editör: Haber Merkezi