Orduspor’da geçen sezonun iyilerinden olan sağbek Yasin Öztop alacaklarından dolayı sözleşmesini fesih etmişti ancak yönetim yeni sezon öncesinde oyuncuyla yeniden anlaşmak için tüm şartları zorluyordu. Orduspor yönetimi Orduspor’un başarılı oyuncusu ile yeniden anlaşarak resmi imzaları attı. Yasin Öztop, Orduspor ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Daha önce Yasin Öztop ile defalarca görüşen Orduspor yönetimi, 25 yaşındaki oyuncu ile sonunda mutlu sona ulaştı. Teknik Direktör Metin Altınay’ın da mutlak kadrosunda görmek istediği Öztop, yeni sezonda da Orduspor forması giyecek.

Kaptanlık pazubandını aldı !


Orduspor altyapısından yetişen sağ bek oyuncusu Yasin Öztop, geçen sezon başında yuvaya dönmüştü. Öztop, Orduspor formasını 30 maçta giyerken, 19 Eylül Stadyumu’nda 2-1 kazanılan Pendikspor maçında uzaktan muhteşem bir gol atmıştı. Orduspor yönetimi iç transferde Ahmet Kuru ile henüz anlaşma sağlayamazken, yeni sezonda kaptanlık pazubanını ise yapılan açıklamaya göre Yasin Öztop takacak. Ordu Yorum /  Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi