Ordu 1.Amatör Lig’de 19 Eylül Stadyumu’nda oynanan Orduspor-Gölköyspor maçı adeta bayram havası şeklinde geçmişti. Muhteşem taraftarlarının önünde rakibini 4-0 yenerek lider Fatsa Dolunayspor ile arasındaki puan farkını koruyan Orduspor’da, Teknik Direktör Mahmut Nambaş önemli açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmanın sonunda Kotyora TV’nin ekranlarına açıklamalarda bulunan Mahmut Nambaş, Orduspor’da sezon başından beri bir savaş içerisinde olduklarını dile getirdi. Nambaş: ”Orduspor’un derin hatıralarının olduğu, sevinçlerinin ve üzüntülerinin paylaşıldığı bir mabeddeydik. 7’den 77’ye Orduspor sevgisinin Ordu’da ne kadar hakim olduğunu gördük. Net bir skorla kazanarak buradan galip ayrılmayı bildik. Öncelikle bu günde bizi yalnız bırakmayan Orduspor sevdalıları olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Orduspor’un Türk Futbolu’nda önemli bir yeri olduğunu söyleyen Mahmut Nambaş ”Sezon başından itibaren verdiğimiz bir savaş var. Orduspor kapanmasın, bu şehir kaybetmesin, Orduspor kaybetmesin. 52 yıllık çınar hem Türk Futbolu’nun hem de Ordu şehrinin en büyük markası olan Orduspor’dan bahsediyoruz. Ötekileştirilip çekiştirmeyelim. Orduspor’un hangi ligde olduğu ya da hangi durumda olduğunun önemli olmadığını bu maçta gördük.” açıklamalarını yaptı.

Mahmut Nambaş son olarak ”Gelecek adına yetkili kişilerle görüşüyoruz. Nasıl olacağı ile ilgili fikir alışverişi yapıyoruz. Sahaya dönecek olursak futbolcularımı kutluyorum. Onlar ilk kez bu stadyumda coşkulu taraftar önünde oynadı. Coşkulu bir maç olduğunu düşünüyorum.” diyerek sözlerini noktaladı. 
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi