Ordu’da şampiyon olduktan sonra Giresun’da katıldığı U19 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe şampiyonu olan Orduspor’un hedefi son 4 ! 2.Kademe maçları için Tokat’a giden Orduspor’un rakipleri belli oldu. 6 takımın mücadele edeceği Tokat Grubu, 3’er takımlı 2 ayrı gruba bölündü.

Orduspor U19 Takımı adına Tokat’ta bulunan yönetim kurulu üyesi Mahir Akdere, 1.Kademe maçlarında olduğu gibi kuradaki şansını Tokat’a da yansıttı. Orduspor U19 Takımı, turnuvada A Grubu’nda Kavaklıderespor ve Talasgücü Belediyespor ile eşleşti. Atakum Belediyespor, Cebecispor ve Yakutiyespor ise B Grubu’nda kaldı.

İlk maçını Çarşamba günü Ankara ekibi Kavaklıderespor ile oynayacak olan Orduspor daha sonra ise Talasgücü Belediyespor karşılaşacak. İki ayrı grupta en fazla puanı toplayan iki takım Cumartesi günü Türkiye’de son 4 takım arasına kalabilmek için karşılaşacak. Tokat’ya oynanacak olan U19 Türkiye Şampiyonası 2.Kademe maçlarında mücadele edecek olan Orduspor U19 Takımı, turnuvada A Grubu’nda Kavaklıderespor ve Talasgücü Belediyespor ile eşleşti.
Ordu Yorum / Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi