Türkiye'nin önde gelen kurumsal müteahhitlik firmalarından İntaya'nın öncülüğünde İntaya-Özmen-Köksal İş Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen Belde Evler projesinin basın tanıtımı Anemon Hotel'de yapıldı.

 

Ordu'nun en prestijli lokasyonlarından Kirazlimanı'nda, Belde Otel arazisi üzerinde inşasına başlanan Belde Evler, günümüzün konut beklentilerindeki sosyal donatı alanlarına ve konforlu yaşam şartları ihtiyaçlarına cevap veriyor.

 

Projenin detayları hakkında bilgi veren İntaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Koray Kurt, geleceğin konforunu sunan projeler gerçekleştirdiklerini ifade ederek yurtiçi ve yurtdışında inşa ettikleri projelerin deneyimini, Özmen ve Köksal firmalarıyla birlikte Orduluların hizmetine sunduklarını belirtti.

 

"Örnek teşkil edecek"

 

Kurt, Belde Evler'in sadece Ordu'da değil, Türkiye ölçeğinde de konut projelerine örnek teşkil edecek detaylar içerdiğini vurguladı.

 

Yüzde 70 peyzaj alanına sahip Belde Evler'de, fitness'tan sauna ve Türk Hamamı'na, squash'tan basketbol sahasına, kapalı yüzme havuzundan çocuk parkına kadar her yaş ve ilgiye hitap eden sosyal alanlar bulunuyor. Ticari alanlarının yanısıra bünyesinde bulunan kreş, projenin dikkat çekici özelliklerinden biri.

 

Tüm dairelerden deniz manzarası gibi özellikleriyle Belde Evler, hayal edilen standartlara sahip yaşam kalitesini şanslı sakinlerine sunmayı hedefliyor.

 

Tek yarımada projesi

 

İntaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Koray Kurt, "Bu projeyi yarınlar için yaşanılabilir bir alan olarak kurgulamak gerekiyor. Bizler Ordu'nun tek yarımada projesi olan belde evler projesinde doğal gerçeklere yaslanan bir mimari ortaya koyduk. Proje alanının hassasiyetine hep saygı duyup, bitki dokusuna minimum zarar verecek plan oluşturmaya çalıştık. İnşaat alanımız 11 bin 575 metrekaredir. Bodrum dahil maksimum kazı alanı 5 bin metrekaredir. Arsa alanın yaklaşık yüzde 57'si üzerinde mevcut doku olduğu gibi korunmuştur. Korunan bu mevcut doku arsa üzerindeki bitki dokusunun yüzde 80'ini teşkil etmektedir.  Bina yerleşimleri arsa içindeki doğal dokuyla bütünlük oluşturacak şekilde konumlandırılmıştır. Bloklar zemin artı 17 kat şeklindedir. Proje alanı ile hemen üstünden geçen Karadeniz otoyolu arasındaki kot farkı 27-28 metredir. 3 blok, 275 lüks daireden oluşuyor. Her dairemiz Ordu'nun muhteşem deniz manzarasına sahip." dedi. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi