Ardından Korgan’a geçen Adıgüzel Çiftlik Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Burada bir konuşma yaptı ve şunları kaydetti:

“Çocukları için endişe eden annelerimiz huzur istiyor. Geleceği için endişe eden gençlerimiz huzur istiyor. Kavgadan, çatışmadan bıkan vatandaşlarımız huzur istiyor. Benim doktor kimliğim var. Ben bu kenti barıştıracağım. Hep birlikte Ordu’yu huzurun kenti yapacağız.

Bu topraklarda kavga iklimine müsaade etmeyeceğiz. Bu topraklarda kin tohumlarının ve 15 Temmuz artıklarının tekrar yeşermesine fırsat vermeyeceğiz. Bunu sağlamak için her kesimden destek görüyorum. Özellikle kadınlardan ve gençlerden büyük destek görüyorum.

Hükümete bir uyarı vermek isteyen Akpartili kardeşlerimden destek görüyorum. Milliyetçi Hareket Partililerden destek görüyorum. İyi Partililer zaten ittifak ortağımız. Sahaya baktığım zaman Ordu Büyükşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyları üzerine bu destekleri eklediğimde çok rahat bir şekilde seçimi alabileceğimi düşünüyorum.

Şimdi burada şunu hatırlatmak isterim. Akpartili seçmen asla hükümete uyarı verirken Cumhurbaşkanıyla kavga siyaseti güden, geçmişten husumeti olan insanlarla yol almayacaktır. Benim gibi temiz bir hikâyesi olan insanlarla yeni türküler, yeni hikâyeler yazmak için bizimle beraber olacaktır.” Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi