Hamarat, Büyükşehir Belediyesi'nin önemine değinerek, "İl'in tamamını kapsayan bir belediyecilik yapmamız gerekiyor. Ordu'nun Fındığı, balı, kivisi diğer ürünleri de belediyenin meselesidir. Belediyeciliği sadece asfalt döken, çiçek diken belediyecilik olarak düşünmüyoruz. Şehrimizin tüm STK'larının da gönül verdiği, el ele vereceğimiz ortak akılla yönetilecek bir belediyecilik istiyoruz." diye konuştu.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geliştirilen butik çikolata projesini yerinde inceleyen Hamarat,  emeği geçenlerden çalışmalar ile ilgili bilgi alarak, "İlimize katkısı olacak her proje gibi bu projeyi de önemsiyoruz."dedi.

Ordu'nun her köşesi yatırım yapılabilir hale gelecek

Ziyaretlerde sık sık Ordu'da yaşanan istihdam sorununun gündeme gelmesi üzerine Hamarat bunun ile ilgili düşüncelerini ve yapılması gerekeni ise şöyle anlattı: "Ordu'yu yatırım yapılabilir bir il haline getirmek istiyoruz. Gönüllere, yüreklere dokunan, bir güven adası oluşturan bir belediyecilik ile Ordu'nun her köşesine yatırım yapılabilir bir hale gelmesini ve böylece 'Ordu’nun üretimine ve işsizlik sorununun çözümüne katkıda bulunurum’ dedirten bir belediyecilik anlayışımız olacak." Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi