Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Meclis Üyeleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret etti. Altınordu Belediye Meclis üyelerinin tamamının hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, “Saygıdeğer belediye başkanımız ve meclis üyelerimize bu nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

TEKİNTAŞ: SORUMLULUĞU BİRLİKTE PAYLAŞIYORUZ

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Altınordu Belediye Meclis üyelerimizle birlikte yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Büyükşehir belediyemiz bizim açımızdan tüm hizmetlerde işbirliği ve sorumluluğu birlikte paylaştığımız bir kurumdur. Altınordu ilçesi olarak sizlere başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

YILMAZ: SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Meclis Üyeleri’ni teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Saygıdeğer belediye başkanımız ve meclis üyelerimize bu nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. 30 Mart seçimleri Ordu’nun Türkiye’de sembolleşmesine neden oldu. Halkımızın bize gösterdiği bu teveccühe teşekkür ediyorum.  Bu seçimlerde halkımız il ve ilçelerde bir kanaat ve değerlendirmemede bulundu. Bizde bu kanaatin sorumluluğunun idraki içerisindeyiz. İlçelerimizle birlikte koordinasyon halinde çalışacağız. Büyükşehir belediye meclis üyelerimizle birlikte adil ve hakkaniyetli olarak il genelinde bir yönetim sergileyeceğiz. Biz diğer belediyeler gibi bir devir teslim almadık. Biz doğrudan teslim aldık çünkü teslim edilecek bir birim yoktu.  Bu teslim içerisinde oluşturulmuş birimlerimiz yoktu. Kanunla kurulmuş olan birimlerin yeniden dizaynı ve koordinasyonu gerekiyordu. Atamalarımızı yaptık. Özellikle Ordu Su Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) ve Genel sekreterlik Bakanlar Kurulu kararıyla kurulan üst düzey yöneticilerin atandığı bir birimdi. Hızlı bir şekilde yapılanma sürecimizle birlikte önümüzdeki hafta ihaleleri yapacak düzeye kurumumuzu getirdik. Bundan sonrada özellikle yaz döneminde gerek Altınordu, gerekse bütün ilçelerde bizi birinci derecede sıkıntıya sokacağına inandığımız ön hizmetleri almak suretiyle Ordu’nun kuruluş süreciyle birlikte hizmet sürecini aksatmaksızın yapılanmamızı sürdürüyoruz” dedi.

ORDU’NUN TAMAMININ BAŞKANI OLACAĞIM

Ordu’yu ortak akılla yöneteceklerini ifade eden Yılmaz, “Biz bu seçimlerin yerel siyasete bir ölçü nezaket getirdiği kanaatindeyiz. Milletimiz sandıkta bizlere yüzde 55 destek vererek destek oldu. Bizlerde yüzde 55’in değil, Ordu’nun tamamının belediye başkanı olacağımızı söylemiştik. Bu şuurla çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Adil ve adaletli, önyargılardan arınmış bir şekilde, tüm STK’larımızla, siyasi partilerimizle, vatandaşlarımızla, basın mensuplarımızla birlikte şehri yöneteceğiz. Sizlerle birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağız. Meclis üyelerimizin tamamının ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duydum. Herkese teşekkür ediyorum” diye sözlerini tamamladı.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi