Av. Atila Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkan Adaylığını parti binasında düzenlenen toplantı ile açıkladı.

 

Açıklamasında, adaletin mumla arandığı bir dönemden geçildiğini ifade eden Şahin, “Bu düzeni değiştirecek ve yeniden adaleti tesis edecek tek siyasal kurum Cumhuriyet Halk Partisidir.  Bizler demokrasiyi yaşatmaya devam ediyoruz ve hep birlikte devam edeceğiz. Omuz omuza, yürek yüreğe ve ortak akılla bir ve beraber yürüme zamanıdır.” dedi.

 

Her zaman ortak akla inandığını vurgulayan Şahin; “Özümsediğim parti ilkelerimiz doğrultusunda yaşadım ve hiç kimseye yaslanmadan, birisi ya da birilerinin yönlendirmesi olmadan, her zaman sadece siz değerli partililerimizden talep ederek ve sadece partililerimizin feraseti ve tercihi ile partimin her kademesinde onurla ve gururla göğsüm kabararak görev yaptım. Ulu önder Atatürk’ten aldığımız en değerli miras olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerindeki görevleri bana layık gören siz değerli partililerimize minnettarım. Atatürk’ün dediği gibi; özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Bu ilkesel değerler bütününde ve il örgütümüzü, partimizi daha da ileriye taşımak inanç ve isteğim doğrultusunda CHP il başkanlığı görevine adayım.” diye konuştu.

 

“Her türlü görev onurdur”

 

“Partimin vereceği her türlü görev benim için bir onurdur, başımın üstündedir” diyen Şahin, şöyle devam etti: “Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisinin belediye meclis üyeliği, il-ilçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkanlığı, milletvekili adaylığı, il başkanlığı gibi her parti üyesinin onur ve gurur duyacağı her türlü parti kademesinde siz değerli partililerimizin teveccühü ve görevlendirmesi üzerine bulunmuş olmak dahi bir partili olarak şahsım adına en üst seviyede bir görev ve mutluluktur.

 

Cumhuriyet Halk Partisinin ilkelerinden biri de devrimciliktir. Devrimcilik değişim demektir. Bugüne kadar yaptığımız eylemlerle değişim konusunda kurumsal olarak önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum. Bunu devam ettirmek için mücadelemize devam edeceğiz. Bu noktada Sokrates’in bir sözü aklıma geldi. “ Değişimin sırrı, eski ile savaşmak değil, tüm enerjini yeniyi inşa etmeye odaklanmaktır”. Daha önce görev yaptığım süreler boyunca asla kavgacı bir tutum izlemedim, hep ileriye odaklandım. Bundan sonra da bu anlayışı devam ettireceğim.

 

Pazar günkü seçimde de sonuç ne olursa olsun, Partimin, il yönetiminin, ilçe yönetiminin bir parti üyesi olarak bana tevdi edeceği her türlü görevi yerine getireceğimi huzurunuzda açık yüreklilikle taahhüt ediyorum. Çünkü bundan sonra hep birlikte odaklandığımız konu Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara yürümektir. Yapılacak iş çalışmak, çalışmak ve daha çok çalışmaktır.” Ordu Yorum/Neşe Çakar Erkin

 

Editör: Haber Merkezi