17 Haziran-17 Eylül tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi, 13 plajda 50 personel ile vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için hazır olacak.

 

Karadeniz Bölgesi’nde en çok mavi bayraklı plaja sahip Ordu'da, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM) tarafından Altınordu, Perşembe, Fatsa, Ünye ve Gülyalı ilçelerinde bulunan plajlarda hazırlıklar tamamlanarak hizmet verilmeye başlandı.

 

 Ordu sahilleri güvende

 

OSKEM tarafından il genelinde halkın güvenli bir şekilde su aktivitesini yapabilmesi için 3’ü kadınlar plajı olmak üzere toplam 13 plajda 50 personel, 3 adet jet ski ve 2 adet zodyak bot ile su kazalarını engelleme hizmeti verecek.

 

Ekipler, 17 Haziran- 17 Eylül tarihleri arasında saat 10.00 ile 18.30 aralığında Altınordu ilçesinde Mavi Bayraklı Akyazı Plajı,  Akyazı Halk Plajı, Mavi Bayraklı Cumhuriyet Mahallesi Plajı, Kumbaşı Plajı; Perşembe ilçesinde Efirli Kadınlar Plajı ve Çaka Beyaz Kum Plajı; Fatsa ilçesinde Dolunay Çamlık Plajı, Kadınlar Plajı; Ünye ilçesinde Mavi Bayraklı Kırkevler Plajı, Kadınlar Plajı ve Çınarsuyu Tesisleri Plajı ile Gülyalı Tepealtı Halk Plajı’nda vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayarak deniz aktivitelerini sorunsuz bir şekilde yapmasını sağlıyor. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi