Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Servet Şahin, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz seferberliği çağrısına Ordu TSO olarak tek vücut halinde cevap veriyoruz, 'Biz de varız' diyoruz” dedi.
Başkan Şahin; “Kurdaki dalgalanmayı dindirmeye yönelik yoğun bir gayretin içinde olan hükümetimizin hafta başından beri aldığı önlemleri yakından takip ediyor, olumlu buluyoruz. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, mal ve hizmet tedarikinde bugüne kadar gösterdikleri hassasiyeti daha da artıracağız ve satın almalarda maliyeti yüksek bile olsa yerli malını ithal ürüne tercih edeceğiz. Bu katkının kendi ülkemizde kalmasına bugüne kadar gösterdiğimizin üzerinde itina göstereceğiz" dedi.
Ticaret erbabı olan bizler, olarak sorumluluğumuzun farkındayız diyen Başkan Şahin; “Daha çok çalışmak, daha çok kazanmak ve kazandırmak, daha çok ihracat yapmak, daha çok istihdam sağlamak bugün hepimiz için vatan borcudur. Gün güçlü ve büyük Türkiye için birlik günüdür. Çarkların daha hızlı bir şekilde dönmesini hep birlikte sağlamalıyız. Bu yüzden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Oda Meclisi ve tüm üyelerimiz olarak devletimizin ve milletimizin daima yanındayız. ABD Menşeli malzeme kullanmayarak, devletimize olan gerekli desteği üyelerimiz ile birlikte sağlayacağız." diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi