Her geçen gün gelişen teknolojiyle birlikte, en az bir tane yabancı dil bilmek, iş dünyasının olmazsa olmazı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Turizm Dairesi Başkanlığı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, dileyen herkese İngilizce öğretmek üzere online derslere başlıyor. Oxford as Academy Uluslararası Dil Okulları İşbirliği ile uzman eğitmenler tarafından, pandemi kurallarına uygun olarak internet üzerinden verilecek kurslar için başvurular başladı. Kursa katılmak isteyenler, 0552 820 08 14 nolu telefondan whatsap ve telegram üzerinden ‘KATILIYORUM’ yazarak kayıt yaptırabilecek.

Herkes kayıt yaptırabilir

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Oxford as Academy Uluslararası Dil Okulları İşbirliği ile açtığı kursun ücretsiz olmasının yanı sıra kayıt için aranan şartlarda herkese hitap ediyor. Bu kapsamda okuma yazma bilen herkes bu derslere kayıt olabiliyor. Üstelik kayıtların çoğu internet üzerinden yapılıyor.

Sertifika veriliyor

Kayıtların başlamasının ardından oluşturulacak sınıflara göre ders programına geçilecek. Belirlenen kurs saatini ve derslerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi