Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilk olarak Onur Şahin’i makamında konuk etti.

Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada başkan Tekintaş ve ekibine başarılar dileyerek ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu.

ÖZTÜRK: “BUNDAN SONRA ORDU HEPİMİZİN ARTIK PARTİ BİTTİ”

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı olan Şenel Öztürk ise, “ Seçim sürecinde nazik ve kibar davrandık. Böyle olması gerekiyordu zaten. Gerginleştirmeden götürdük. Ben size ve arkadaşlarıma da teşekkür ettim. Seçim bu, birisi kazanacak diğerleri kaybedecek. Biz seçimi kaybeden arkadaşlar,bunu özümseyecek hoş görümüz var. Bundan sonra Ordu hepimizin artık parti bitti” dedi.

Başkan Engin Tekintaş, ziyaretlerinden dolayı Onur Şahin ve  Şenel Öztürk’e  teşekkür ederken, şöyle konuştu: “ Siyaset, bir hizmetin başlangıcı ve devamı ile ilgili en önemli demokrasinin temel taşlarından bir tanesidir. Bunlardan en önemli parçalarından bir tanesi de siyasi partilerimiz. Her siyasi parti hedef olarak ortaya koyduğu seçim  yarışı kazanma arzusuyla yola çıkıyor. Bizde arkadaşlarımız ile birlikte bu şekilde yola çıkmıştık. Öncelikle seçim öncesi gösterilen hem demokratik duruşa hem kamuoyuna verilen birlik ve beraberlik ile kardeşlik mesajına hem de seçim sonrasında gösterilen bu nezaketli davranışa çok teşekkür ediyorum. Meclisimiz oluştu. Meclisimizde Cumhuriyet Halk Partimizi 9, MHP’yi ise 3 arkadaşımız temsil ediyor.  Bu arkadaşlarımızla birlikte bizim arkadaşlarımızda yasal çerçevede komisyonlar ile birlikte çalışıyorlar. Çalışmaya da devam edecekler. İstifade edeceğiz, özellikle bu süreçte Altınordu’muzun hem yeniden kuruluşuna, hem yeniden inşa ve imarına katkı sunacaklarına inanıyoruz. Siyaset bir yarış bu yarışta elbette kazanan ve kaybeden olacak. Ama asıl hedef yeniden başlıyor. Dolayısıyla 31 Mart sabahından itibaren halkımızın gösterdiği destek,  taktir neticesinde şahsın ve arkadaşlarım bu ilçeyi 5 yıl süreyle yönetmek, hizmet etmek ve halkımızın taleplerini yerine getirmek üzere bizlere görev verdi. Biz de bu sorumluluk altında hazırlıklarımızı, gelecek planlamamızı hem de kuruluşumuzu gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Arzumuz şudur, birlikte başardığımız bu çalışmaları birlikte sürdürebilmek. Bu hedefi de yakalarken öncelikle kamuoyunun taktirini aldığımız gibi halkımızın da taktir ve tercihini alıp her noktada iş birliğini yürütebilmek. Zaman zaman sizlerle de bir araya gelerek, Altınordu için yapmamız gereken çalışmaları birlikte değerlendirmeye devam edeceğiz. Gelecek bizim ve hepimizin. Altınordu’da güzellikleri birlikte paylaşmak dileğimle. Bu nezaketinizi asla unutmayacağız” Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi